Live videoclip INTERNAL SUN

Op een koude decembernacht nam Internal Sun hun nieuwe live videoclip op in het fort van Hoboken. De clip is een samenwerking tussen Internal Sun, Laurens Van Hove, Jasper Vanhalle en Simon De Graef.

Internal ☼ Sun neemt live videoclip ‘Grid Calcination’ op in het fort van Hoboken.

Internal Sun is het audiovisuele project van Antwerpenaars Andrew ‘Chi’ Claes en VJ Natché. Gewapend met een arsenaal aan elektronische instrumenten klinken ze als een futuristisch muzikaal landschap bezaaid met frisse hi-tech melodieën. Live wordt dat landschap psychedelisch ingekleurd door Natché’s visuals – al het artwork is trouwens ook van haar hand.

Omdat KOP vzw niet vies is van artiesten met een randje, hebben we dit project productio- neel ondersteund. Met dank aan Scheld’apen voor de unieke locatie.

De clip is een samenwerking tussen Internal Sun, Laurens Van Hove, Jasper Vanhalle, Simon De Graef en Jeroen Jullet.

Deze vier jonge-getalenteerde-camera-multimedia-techniek wolven zijn niet vreemd in de wereld van beeld en geluid. Simon verdiende eerder al zijn strepen als freelance videoreporter voor Humo. Camera, microfoon en zijn nieuwsgierige zin voor beeldverhalen zijn de enige tools die hij nodig heeft voor boeiend filmmateriaal.

Laurens heeft zowel een opleiding televisiejournalistiek als audiovisuele communicatie in zijn bagage zitten. Naast het maken van reportages en videoclips, is hij ook al jaren bekend in het nachtelijke uitgaansleven onder het pseudoniem dj Tumult en niet zelden sijpelt die invloed door in zijn video- en cinematografische bedrijvigheden.

Jasper, aka ‘de Jappe’, is dé man om deze twee jonge heren technisch op het juiste pad te houden. Als autodidactische theatertechnieker en scenograaf in spé moet je hem de trukken van de foor niet meer leren.

Simon De Graef:

www.simondegraef.be

Laurens Van Hove:

http://www.youtube.com/user/tumultimediaprod?feature=watch
http://vimeo.com/user15550159

Jeroen Jullet:

http://www.ajerrysjoint.tumblr.com

Internal Sun:

https://www.facebook.com/InternalS
https://soundcloud.com/internalsun
http://www.youtube.com/user/NatchiProductions