SOLITUDE

21 - 24 april 2016
KOP Artspace // Grote Goddaard 36 // 2000 Antwerpen

Audiovisuele kunstenaars TAAI (Thomas Thai) en POLYCLICK (Bart Claessens) houden zich van 21 t.e.m. 24 april op in de KOP Artspace met hun duo-tentoonstelling SOLITUDE. “Deze interactieve expo bekritiseert de gehaaste maatschappij die ons dwingt om aan een hypersnel tempo door het leven te gaan. Al te vaak trekken we ons daarom terug in onwennige afzondering. Hoge verwachtingen en intense impulsen worden afgewisseld met eenzame leegtes en ongemakkelijke dieptes.”

Om deze dualiteit te visualiseren creëerden Thai en Claessens een lichtinstallatie die de omgeving repliceert waarbinnen ze zich bevindt. Hoe meer menselijke aanwezigheid en hoe dichter zij het werk benaderen, hoe onrustiger en persoonlijker de audiovisuele output wordt. Om met een overvloed aan impulsen een zekere harmonie te bekomen, dient de lichtinstallatie zich dus net als mensen aan te passen aan de gejaagdheid van de context.

Nacht Collectief

Gedurende enige tijd trokken de kunstenaars zich terug in de Grote Goddaard voor de realisatie van dit project. Sinds kort werken TAAI en POLYCLICK samen voor het notoire Nacht Collectief. De ervaring van creative developer Claessens en de alleskunde van Thai zorgen voor de perfecte complementariteit in hun werk. Maak ook zelf deel uit van de expo op 21 april tijdens de opening van SOLITUDE, of nadien nog tot en met 24 april in de Artspace van KOP.

// thaithomas.be // nachtcollectief.be //

 

 

Vernissage

21 april – 18u tot 23u

Open

22 en 23 april – 18u tot 23u
24 april – 18u tot 20u

Adres

Grote Goddaard 36, 2000 Antwerpen

Flyer

Beeld: TAAI
Vormgeving:
El Neoray

Met dank aan

Stad Antwerpen
Vedett