PROJECTOR // WORKSHOP

7 november 2014
Het BOS // Ankerrui 5 - 7 // 2000 Antwerpen

WORKSHOP ‘LIVE VISUALS’

Soms zeggen beelden gewoon meer. Daarom organiseert KOP dit najaar een workshop over de kunst van het geprojecteerde beeld. Onder het alziend oog van de visuele factotums van het Nacht Collectief raak je bedreven in de ideologie, techniek en praktische werking van het visueel brainstormen, visual jockeying en videomappen.

Gedurende een tweedaagse workshop leer je live visuals aan te sturen op de maat van muziek, buig je je over de computersoftware Resolum en bouw je mee aan een VJ-installatie. Dit alles resulteert in een toonmoment op 7 november tijdens ‘PROJECTOR’; een expositie in Het Bos waar visuele alchemisten Circle O Stripe, Nacht Collectief en VJ Natché de interactie aangaan met muziek en publiek.

De workshop gaat door op 27 en 28 oktober, telkens van 11u tot 17u, in Het Bos (Ankerrui 5-7, 2000 Antwerpen). Voor deze audiovisuele immersie tel je slechts een 25 luttele euro’s neer – lunch inbegrepen. Voorkennis is absoluut geen vereiste, dus wat houd je nog tegen? Voor inschrijvingen en meer informatie: info@kopvzw.be.

© Meeusen, S.

In samenwerking met:

Nacht Collectief // Het Bos

Met dank aan:

Fameus // Stad  Antwerpen // Resolume