POP-UP: SARAH DERUWE & ELINE VAN REE

17 - 30 december 2016
KOP Artspace // Grote Goddaard 36 // 2000 Antwerpen

De dagen worden korter, de temperaturen kruipen naar het nulpunt en de regen lijkt immer aanwezig. Het einde is duidelijk in zicht (alleszins dat van het jaar 2015). Maar niet getreurd, want van 17 t.e.m. 30 december kan je je vergapen aan heel wat moois in ons pandje in de Grote Goddaard. We nodigden designers Sarah Deruwe en Eline Van Ree uit om hun unieke creaties samen te brengen bij KOP. Ideaal om die schamele eindejaarspremie of kerstbonus door te jagen.

Modeontwerpster Eline Van Ree verpandde, na haar studies aan de modeacademie in Antwerpen, haar hart aan het kleurrijke Barcelona. Van daaruit tracht ze haar kunst naadloos te verweven met het alledaagse leven. In haar collecties gaat ze steeds op zoek naar het juiste evenwicht tussen esthetiek en vrouwelijke functionaliteit.

Leerbewerkster Sarah Deruwe vervaardigt met groots vakmanschap lederen handtassen en accessoires. Met haar label streeft ze naar eenvoud, puurheid en subtiele details die haar ontwerpen aanvullen en versterken. Met veel liefde voor haar ambacht brengt ze haar producten eigenhandig tot een prachtig eindresultaat.

Unieke coöperatie

Speciaal voor deze pop-up shop verenigden de twee designers hun geniale ontwerpersideeën. Ze ontwikkelden samen één exclusief stuk waarin de signatuur van beide labels onmiskenbaar werden geïntegreerd. Laten we zeggen dat het iets met de winter van doen heeft (en dat ze wel van wanten weten). Het eindproduct maakt momenteel nog een halve rondreis door Europa, maar zal uiteindelijk te bewonderen zijn in de Grote Goddaard 36 te Antwerpen.

Van harte welkom op 17 december voor de opening (19u – 21u) of van 18 t.e.m. 30 december (elke dag van 11u tot 18u30, behalve op 25/12) in de KOP POP-UP SHOP.

www.elinevanree.com   //  www.sarahderuwe.be

 

Met dank aan de Stad Antwerpen en Vedett.