KOP ZKT CREATIEVE BEWONERS

Naar verluidt doet verandering van locatie de creativiteit opleven. Aldus zo gezegd, zo gedaan. In naam van de zoektocht naar betere oorden vonden we op de Amerikalei een gloednieuw onderkomen voor de artistieke broedplaats van KOP.

Het gedachtegoed van onze co-workingspace – een plek waar kunstenaars en creatieve ondernemers zich vrijuit kunnen ontwikkelen – blijft immer in stand. Op onze nieuwe locatie streven we eens te meer om betaalbare atelierruimte aan te bieden en artiesten van verschillende disciplines te verenigen onder één dak. Met het oog op een duurzame samenwerking willen we daarbij startende professionals de nodige ondersteuning en ruimte geven om kansen te creëren.

 

Ateliers te huur

Het kruim van de residents uit ’t Pand verhuisde met ons mee en wist zich ondertussen al met het grootste gemak te nestelen in het kersverse kunsthuis. De geur van verrassende creaties en ambacht vervult alweer de ruimtes van de co-workingspace. Ons nieuwste oord brengt echter ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo zijn er nog enkele ateliers beschikbaar voor zij die nood hebben aan een creatieve omgeving om hun (startende) onderneming leven in te blazen.

Wil je graag deel uitmaken van ons creatief collectief? Stuur dan een mailtje naar atelier@kopvzw.be met volgende gegevens: beknopte bio of cv, portfolio, motivatiebrief en wat voor ruimte je zoekt. Wij bekijken jouw aanvraag en nemen vervolgens contact op.

Aarzel zeker niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Bewaren