ERNEST HOLST (07+08.07.2018)

7 - 8 juli 2018
KOPLAND // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli maken we onze artspace in KOPLAND maar al te graag vrij voor het schouwspel ‘ERNEST HOLST’ van performer Sven Verelst ( Clownstudio Sven Verelst)   en scenograaf Sven Izidoor ( Kaputorama). In deze physical comedy voorstelling experimenteert het eensgezinde duo met de mogelijkheden die verscholen liggen in de samenvloeiing van hun werelden.

 

Als fysiek acteur gespecialiseerd in clownerie richtte Verelst een tijdje terug Clownstudio Sven Verelst op; een nomadisch laboratorium dat zich richt op de kunst van de clown. Zo zet hij de principes die eigen zijn aan deze stijl in op het gebied van o.a. theater en onderwijs.

Voor de scènografie van zijn theatervoorstelling ‘ERNEST HOLST’ wist hij de allesomvattende kunde van Sven Izidoor – beter bekend als Kaputorama – te strikken. In de aanloop naar dit project verbleven ze samen in residentie bij Ell Circo d’Ell Fuego en deden inspiratie op bij diens Machienerie. Verwacht je aan een humoristische en intieme beleving van een visuele komedie in het midden van de nacht… Maar dan overdag.

 

ERNEST HOLST
Een visuele komedie in het midden van de nacht
Physical comedy voorstelling + expo
Spel:Sven Verelst
Scènografie: Sven Izidoor

 

Zaterdag 7 juli: voorstelling om 15u en 19u
Zondag 8 juli: voorstelling om 15u en 19u
@ KOPLAND // Amerikalei 128 // Antwerpen

 

Gelimiteerd publiek (wat zoiets wilt zeggen als ‘vol is vol’)

Foto: Sacha Jenis