Subsidies voor 2000 A’PEN (18.09)

18/09/2019
Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen

In samenwerking met Het Bos en SMart organiseren we infosessies waarin we de praktische en zakelijke aspecten van het kunstenaarsschap toelichten. Aansluitend gaan we in gesprek met een ervaren kunstenaar of ondernemer die ons vertelt hoe het er in de realiteit aan toe gaat.

SUBSIDIES VOOR 2000 A’PEN

 

Infosessie over impulssubsidies voor beginnende kunstorganisaties met Liesbeth Cornelissen (subsidiecel Cultuur district Antwerpen)

Met het culturele subsidiebeleid stimuleert de stad de diversiteit en dynamiek binnen het Antwerpse kunstenlandschap. De stad wil Antwerpen versterken als cultuurstad en zo veel mogelijk Antwerpenaars in contact brengen met kunst en cultuur. Om dit te realiseren kunnen kunstorganisaties een aanvraag indienen voor subsidies ter ondersteuning van hun kunst- en cultuurprojecten.

Liesbeth Cornelissen werkt als regisseur bij de subsidiecel cultuur van de stad Antwerpen. Ze volgt het volledige aanvraag- tot goedkeuringsproces van de verschillende subsidies bij stad Antwerpen op. In deze sessie zet ze de belangrijkste aandachtspunten uit het reglement van de impulssubsidies op een rij, en geeft praktische tips en tricks mee voor het opstellen en indienen van een projectdossier.

 

Talk met Daniela Castro Ramirez (oprichtster KOP vzw)

Daniela Castro Ramirez zette KOP (Kunstenaars Ondersteunend Platform) op poten. KOP ondersteunt, stimuleert en verbindt kunstenaars en creatieve ondernemers uit verschillende disciplines en biedt hen unieke werkruimte, presentatiemogelijkheden en infosessies zoals deze aan.

 

Inschrijven kan via kunstructief@kopvzw.be. Weer er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

@ Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen

Op 18 september 2019 van 20u tot 22u (€10)