INFOSESSIE SUBSIDIES VOOR 2000 A’PEN (27.02.19)

27 februari 2019
HET BOS // Ankerrui 5-7 // 2000 Antwerpen

Infosessie over het aanvragen van projectsubsidies binnen het district 2000 Antwerpen met Bart Van Steenvoort van stad Antwerpen + artist talk met Line Pillet van HET DEBUUT.

Op woensdag 27 februari organiseren we in samenwerking met Het Bos een infosessie over subsidies binnen het district 2000 Antwerpen. Bart Van Steenvoort maakt je wegwijs in het labyrint van procedures dat je moet doorlopen om daadwerkelijk aan die subsidies uit te komen. Als ervaren medewerker bij Stad Antwerpen en Fameus weet hij ondertussen wat werkt en wat vooral niet werkt omtrent subsidieaanvragen.

 

Tijdens de artist talk aansluitend aan de infosessie vertelt Line Pillet ons meer over hoe het er in de realiteit aan toegaat. Naast haar bezigheden als scenarioschrijfster en actrice, richtte Line drie jaar geleden het presentatieplatform HET DEBUUT op. Daarbij legt ze zich toe op het ondersteunen van startende kunstenaars door interdisciplinaire projecten te organiseren. Door de jaren heen raakte ze dan ook zeer bedreven in de ware kunst van het subsidies vergaren.

 

Schrijf je snel in via kunstructief@kopvzw.be en rijf binnenkort die subsidies moeiteloos binnen.

 

@ Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen
Op 27 februari 2019 van 20u tot 22u
Infosessie + artist talk + drankje + dessertje = €10

 

In samenwerking met SMart, een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer.