INFOSESSIE PRIJSZETTING (23.10)

23.10.19
Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen // 20u - 22u

In samenwerking met Het Bos en SMart organiseert KOP infosessies waarin we de praktische en zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toelichten. Aansluitend gaan we in gesprek met een ervaren kunstenaar of ondernemer die ons vertelt hoe het er in de realiteit aan toe gaat.

Vraag je je als beeldend kunstenaar af hoeveel €€€ je op je werk best kan, mag of moet plakken? Op 23.10 praten we over prijszetting. Kom er alles over te weten tijdens een gesprek met Base-Alpha Gallery. Een nog nader te bepalen kunstenaar komt nadien uitleggen hoe het er in zijn of haar praktijk aan toegaat.

 

Over Base-Alpha Gallery:

 

Base-Alpha Gallery werd opgericht door Bart Vanderbiesen en opende haar deuren in 2007, met als doel om hedendaagse kunst te tonen van jonge Belgische en internationale makers die een sterke link hebben met de Belgische kunstscène. De galerij onderscheidt zichzelf door riskante kunst te cureren van Belgische artiesten zoals Lieven Segers, Michèle Matyn en Nadia Naveau. Ze ligt op wandelafstand van Centraal Station ezette zichzelf op de kaart door toekomstgericht denken en door subversieve kwalitatieve kunst een plaats te geven.

Base-Alpha Gallery

 

Mail naar kunstructief@kopvzw.be om je plaatsje te reserveren, want die zijn beperkt. Deelnemen aan deze infosessie kost €10. Neem ze cash mee aub.