UITGESTELD // INFOSESSIE PRIJSZETTING

18 maart 2020
Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen // 20u - 22u

DEZE INFOSESSIE WORDT UITGESTELD NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM EN GAAT DUS NIET DOOR OP 18.03. HOUD ONZE KANALEN IN DE GATEN VOOR UPDATES.

In samenwerking met Het Bos en SMart organiseert KOP verschillende infosessies waarin we de praktische en zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toelichten. Aansluitend gaan we in gesprek met een ervaren kunstenaar of ondernemer die ons vertelt hoe het er in de realiteit aan toe gaat.

Vraag je je als grafisch ontwerper/kunstenaar ook wel eens af hoeveel poen je eigenlijk voor je werk kan, mag of moet vragen? Kom er op woensdag 18 maart in Het Bos alles over te weten tijdens onze infosessie over prijszetting. Nana Esj en Sophie Keij – de bezielers van virtuele studio Atelier Brenda – geven al hun geheimen prijs.

 

In 2014 richtten Nana Esj en Sophie Keij Atelier Brenda op. In hun virtuele studio kan je terecht voor logotypes, digitale media, visuele identiteit, onderzoek & consulting, webdesign… Ze werken o.a. voor de Beursschouwburg en ontwierpen de website van Het Bos.

 

Infosessie & artist talk: Prijszetting
@ Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen
Op woensdag 18 maart 2020 van 20u tot 22u (€10 cash)
Inschrijven via kunstructief@kopvzw.be (beperkt aantal plaatsen)

 

Met de steun van Het Bos en SMart (coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer).