UITGESTELD! INFOSESSIE BEURZEN & PROJECTSUBSIDIES KUNSTENDECREET

15 februari 2020
KOP // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

In samenwerking met Het Bos en SMart organiseert KOP verschillende infosessies waarin we de praktische en zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toelichten. Aansluitend gaan we in gesprek met een ervaren kunstenaar of ondernemer die ons vertelt hoe het er in de realiteit aan toe gaat.

DEZE INFOSESSIE WORDT UITGESTELD

Momenteel is het nog niet duidelijk of en hoeveel middelen er vrijgemaakt zullen worden voor de tweede ronde projectsubsidies en -beurzen binnen het kunstendecreet. Het beschikbare bedrag zal helaas past bekend zijn na de begrotingscontrole in april. Daarom volgt er vanuit de overheid geen oproep voor een tweede ronde op 15 maart. We hebben daarom beslist om deze infosessie uit te stellen naar het moment dat er terug kan worden ingediend. Wellicht gaat deze infosessie door in mei. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of houd onze Facebookpagina in de gaten.

Als er 60% wordt weggekapt, welke bomen blijven dan nog overeind in het bos der subsidies en beurzen? Je komt het allemaal te weten op zaterdag 15 februari tijdens onze infosessie over beurzen en projectsubsidies binnen het Kunstendecreet. Ine Vermeylen van Kunstenpunt maakt je wegwijs in het toekomstige, verschraalde subsidielandschap.

 

Kunstenpunt gidst kunstenaars en andere kunst- en muziekwerkers door de ins & outs van het Kunstendecreet en door alle aspecten van het werken in de kunsten – van financiering tot zelforganisatie, ruimte en infrastructuur, verloning, archivering, internationalisering en fair, inclusief en duurzaam werken.

 

Infosessie & artist talk: beurzen & projectsubsidies Kunstendecreet
@ Kop // Amerikalei 128 // Antwerpen
Op zaterdag 15 februari 2020 van 11u tot 13u30 (€10 cash)
Inschrijven via kunstructief@kopvzw.be (beperkt aantal plaatsen)

Met de steun van Het Bos en SMart (coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer).