INFOSESSIE FIGHT FOR YOUR COPYRIGHT (05.05.2018)

5 mei 2018
KOPLAND // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Op zaterdag 5 mei organiseren we in samenwerking met SMart* een infosessie over auteursrechten in de beeldende sector. Barbara Persyn – master in de Intellectuele Rechten en een aantal andere vakgebieden – licht vanaf 11u in KOPLAND de stand van zaken toe voor illustratoren en grafische vormgevers. Persyn werkt momenteel als juriste bij deAuteurs, een beheervennootschap dat auteursrechten int en verdeelt in opdracht van Nederlandstalige auteurs.

Artist talk & lunch met Pieter Boels

Omdat niet alleen de geest maar ook de maag gevoed moet worden, kan je na de infosessie mee aanschuiven aan onze tafel voor een gezonde lunch. Tijdens het eten doet grafisch ontwerper Pieter Boels zijn verhaal over het leven als freelancer in de beeldende sector. Naast een grootmeester in kalligrafie en hand lettering is Boels een van de founding fathers van de Antwerp Type Society en richtte hij samen met eltipo het creatief collectief Analphabetics op.

 

Infosessie met Barbara Persyn (€5)
Artist talk + lunch met Pieter Boels (€5)
@ KOPLAND // Amerikalei 128 // Antwerpen
Op 5 mei 2018 van 11u – 14u
In het Nederlands

Inschrijvingen via kunstructief@kopvzw.be

 

*SMart is een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer, met als doel om freelancers te ondersteunen bij het administratieve beheer van hun professionele activiteiten.