WORKSHOP & EXPO Zeefdrukken // CITROENRASP & VISSENGRAS // Karen Spiessens & Fleur De Roeck (12.08 – 25.08)

12 - 25 augustus
KOP artspace, Amerikalei 128, Antwerpen

Zeefdrukster Karen Spiessens en beeldend kunstenares Fleur De Roeck zetten eind augustus een zomerse frisse-bries-tent op in de artspace van KOP, waarin ze experimenteel zeefdrukken.  Te midden van lichtjes en lustjes droomt het duo weg op blote voeten en drinken ze cocktails en eten ijsjes, op citroenraspen en vissengras.

 

 

Workshop

Op 12, 13 en 14 augustus kan je in hun zeefdrukatelier in KOPLAND terecht voor een zomerse workshop textieldrukken. Creatief duo Karen Spiessen en Fleur De Roeck maakt je getuige van het maak- en denkproces van zeefdrukken. Samen met hen experimenteer je met doorlopende patronen op stof. Om in zomerse sferen te blijven, bedruk je een pareo met een zelfgemaakt patroon, die je nadien mee naar huis mag nemen.

Wil je deelnemen? Stuur een mailtje naar ateliervandezon@gmail.com.

 

Expo

Van 22 t.e.m. 25 augustus laat het duo haar expertise en praktijk samenvloeien tijdens de EXPO CITROENRASP & VISSENGRAS. Ze tonen de nieuwe zeefdrukmethodes uit de workshop aan de rest van de wereld. Vervolgens werken ze naar een driedimensionale ervaring door daarbovenop te schilderen, knippen, plakken en bouwen met verschillende dragers, structuren, stoffen en transparanten. Waan je in een Berberse nomadentent en kom drinken, dansen, lachen of rustig niets doen.

 

Workshop: 12 – 13 – 14 augustus van 19u tot 22u30

Prijs: € 60 voor 3 dagen // max. 8 deelnemers // leeftijd 16+

Inschrijven via ateliervandezon@gmail.com

@ KOPland // Amerikalei 128 // Antwerpen

 

Vernissage: donderdag 22 augustus 2019 van 19u tot 22u

Openingsuren: vrij-zat-zon van 13u tot 20u

Te bezichtigen en beleven t.e.m. zondag 25 augustus

@ KOP Artspace // Amerikalei 128 // Antwerpen