OPEN ATELIER & KUNSTVEILING (14.12.2019)

14 december 2019
KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Op zaterdag 14 december organiseren we onze jaarlijkse KUNSTVEILING & OPEN ATELIER in onze thuishaven op de Amerikalei. Komt dat allen zien, bewonderen en kopen!

OPEN ATELIER

Benieuwd naar wat er zich achter de coulissen van KOP’s creatieve coworking afspeelt? Op zaterdag 14 december openen we de deuren van Kopland voor het grote publiek. Tijdens ons OPEN ATELIER geven de kunstenaars en ondernemers uit Kopland je een unieke blik achter de schermen van hun werkplek. Stil je mentale honger en observeer deze artistieke wezens in hun natuurlijke habitat. Stil ook je fysieke honger, want we schotelen je een lunchbuffet voor tegen vrije bijdrage.

13u – 18u // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

 

KUNSTVEILING

Vorig jaar bracht onze KUNSTVEILING een aardig bedrag op voor de jaarwerking van KOP. Dankzij selfmade veilingmeester en kunstenaar Bram Van Meervelde wordt het ook dit jaar ongetwijfeld een boeiende avond. Op 14 december gaan er opnieuw allerhande kunstwerken van jonge kunstenaars en gevestigde waarden onder zijn hamer.

Wil je een pareltje scoren waar je al lang op aast? Of dat ene stuk op de kop tikken dat over 20 jaar een veelvoud waard is? Doen! Je kan de werken overdag al komen bezichtigen tijdens het OPEN ATELIER in de KOP Artspace. Vanaf 20u worden ze verkocht aan de hoogste bieder.

20u // KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen