OPEN ATELIER (14.12)

14 december 2019
KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Op zaterdag 14 december organiseren we onze jaarlijkse KUNSTVEILING & OPEN ATELIER in onze thuishaven op de Amerikalei. Komt dat allen zien, bewonderen en kopen!

OPEN ATELIER

Benieuwd naar wat er zich achter de coulissen van KOP’s creatieve coworking afspeelt? Op zaterdag 14 december openen we de deuren van Kopland voor het grote publiek. Tijdens ons OPEN ATELIER geven de kunstenaars en ondernemers uit Kopland je een unieke blik achter de schermen van hun werkplek. Stil je mentale honger en observeer deze artistieke wezens in hun natuurlijke habitat. Stil ook je fysieke honger, want we schotelen je een lunchbuffet voor tegen vrije bijdrage.

Deelnemende kunstenaars en creatieve ondernemers:

Atelier Van deZon, Charlotte Dumortier, Jill Drossaert, KARB, Kevin Kotahunyi, Arkasha Keysers, Paul Lashmana, El Neoray, Bram Van Moorhem, Sarah Deruwe, Laure Dever, L’Imparfait (Sarah Budts), Gavin Vanaelst & Emilie Timmermans.

13u – 18u // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

BENEFIET KUNSTVEILING

Na het Open Atelier is het tijd voor de kunstveiling. Vorig jaar bracht onze KUNSTVEILING een aardig bedrag op voor de jaarwerking van KOP. Dankzij selfmade veilingmeester en kunstenaar Bram Van Meervelde wordt het ook dit jaar ongetwijfeld een boeiende avond. Op 14 december gaan er opnieuw allerhande kunstwerken van jonge kunstenaars en gevestigde waarden onder zijn hamer.

Meer info vind je hier.

20u // KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen