KUNSTVEILING (15.12.2018)

15 december 2018
KOP Artspace// Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Een half decennium geleden richtten we in een vlaag van artistieke naastenliefde het Kunstenaars Ondersteunend Platform op. Om enerzijds dit heuglijke lustrum te vieren en anderzijds het voortbestaan van KOP te financieren, organiseren we op zaterdag 15 december in onze artspace de allereerste KOP-kunstveiling.

 

 

Menig kunstenaar uit het expo-repertoire van KOP doneerde voor de kunstveiling een werk van zijn of haar hand. Onder het deskundig oog van selfmade-veilingmeester Bram Van Meervelde zullen alle kunstwerken per opbod worden verkocht. Gedurende de hele dag kan je de werken reeds bezichtigen in onze artspace tijdens het Open Atelier.

Dankzij een vast team van vrijwilligers en freelancers organiseert KOP al vijf jaar lang tal van exposities en andere creatieve projecten. We willen in de toekomst ook de reikwijdte van KOP verbreden door lokale en internationale kunstenaars te laten samenwerken en deze cross-over projecten in onze artspace tentoon te stellen. Om dit alles te kunnen realiseren, hebben we de middelen en dus jullie barmhartigheid meer dan nodig.

Laat je op zaterdag 15 december vanaf 20u verleiden door veilingmaster Bram Van Meervelde op onze KOP-kunstveiling.

 

Alle kunstwerken en meer info worden binnenkort vrijgegeven.

Zaterdag 15 december

Van 20u tot het einde der tijden

@ KOP Artspace // Amerikalei 128 // Antwerpen