EXPO // (INTER)NATIONAL AFFAIRS // ELFO (IT) X BRAM VAN MEERVELDE (BE) ¡UITGESTELD!

KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

OMWILLE VAN DE COVID-MAATREGELEN, WORDT DEZE (INTER)NATIONAL AFFAIRS UITGESTELD. WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE WANNEER HIJ WEL KAN DOORGAAN.

Nu alles erop wijst dat binnenkort de wereld zal vergaan, brengen we op de valreep twee kunstenaars samen voor een expo bij KOP. In het kader van (INTER)NATIONAL AFFAIRS resideren Bram Van Meervelde (BE) en Elfo (IT) vanaf 20 augustus in onze Artspace op de Amerikalei. Het resultaat van hun cooperazione aanschouw je van vrijdag 28 augustus t.e.m. zondag 5 september.

 

De Italiaanse kunstenaar Elfo en Antwerpse kunstenaar Bram Van Meervelde laten beiden hun sporen na in het straatbeeld in de vorm van schilderingen, installaties en performances.

 

De laatste jaren richt Elfo zich op de digitale representatie van zijn ironische en tegelijkertijd meditatieve kritiek op de samenleving en de straatkunst an sich. Hij communiceert zijn boodschap door met een verfroller minimale, ruwe berichten aan te brengen op muren en gebouwen. Lelijk, maar ook nuttig.

 

Bram Van Meervelde gaart op zijn beurt her en der afvalligheden bij elkaar en tracht ermee de alledaagse chaos van de wereld om te zetten in beelden. Zijn werk is op zijn zachtst gezegd divers. Met verschillende media én de nodige humor past hij de publieke ruimte aan.

 

EXPO // (INTER)NATIONAL AFFAIRS

Bram Van Meervelde (BE) x Elfo (IT)

 

Residentie: 20.08 – 27.08

Vernissage: 28.08 van 19u tot 22u

Expo open: za 29.08 & zo 30.08 + za 4.09 & zo 5.09 // 14u – 18u