EXPO // BEYOND GLORYBOUND (21.02 – 23.02)

Vernissage: 21.02 Expo: 22.02 - 23.02
KOP Artspace // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Wat doet een mens zoal na de werkuren? We vroegen het aan de befaamde tattooartiesten van tattooshop Glorybound. Blijkt dat ze zich naast de traditionele kunst van het tatoeëren ook nog inlaten met andere creatieve bezigheden. Van vrijdag 21 t.e.m. zondag 23 februari stellen Max Dem, Levi Netto, Joe Dynamite, Jelle Keppens, Philip Paquet en Matias Canteros hun persoonlijk werk tentoon tijdens de expo BEYOND GLORYBOUND.

In 2003 richtte Joe Dynamite Glorybound Tattooing op. Doorheen de jaren groeide de zaak uit tot een van de meest toonaangevende tattooshops in Antwerpen en omstreken. Binnen hun ambacht doet het menselijk lichaam dienst als canvas, daarbuiten zoeken de artiesten andere dragers om hun persoonlijk werk op te etaleren. Kunstvormen als fotografie, illustratie, schilderkunst en glass chipping komen aan bod in hun expo.

Aanschouw zelf de glorie BEYOND GLORYBOUND.

 

Jelle Keppens straatfotografie met zwart-witte contrasten van motors en trashy skatesfeertjes.
Levi Netto toont grote acrylschilderijen op canvas met basiskleuren en simpele lijnen die doen denken aan vintage grafische vormgeving van Amerikaanse folkkunst en traditionele tattoos.
Joe Dynamite brengt recent glaswerk en gebruikt daarvoor de techniek van glue chipping.
Max Dem toont waterverfschilderijen die door de grafische vormgeving van metal uit de jaren 80 en 90 zijn geïnspireerd, maar ook door horrorfilms en door zijn eigen tattoostijl.
Philip Paquet aka 4EYES brengt een selectie van zijn werk als illustrator en comic artist, lots of Jazz en Japanse invloeden.
Matias Canteros: is een tattoo artist uit Buenos Aires die regulier te gast is bij Glorybound. Voor zijn kunstwerken van acryl op doek haalt hij inspiratie uit sarcastische nepreclame en klassieke cartoons. Hij gelooft dat de boodschap net zo belangrijk is als het afgebeelde.

 

Vernissage: vrijdag 21 februari 2020 van 19u tot 22u
Openingsuren expo: zaterdag 22 & zondag 23 februari van 14u – 18u
Locatie: KOP artspace // Amerikalei 128 // Antwerpen