JEANS OM TE ZIEN (15.12.2017)

15 - 16 december 2017
KOPLAND // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen

Onze eerste expo in de nieuwe artspace van KOP is er een van formaat: namelijk small, medium of large. Naar aanleiding van de grote opening van het vernieuwde KOPLAND nodigden we immers een horde inspirerende kunstenaars uit om deel te nemen aan onze jeansfrakskes-expo JEANS OM TE ZIEN.

Een dertigtal artiesten die in de loop der jaren ons creatief pad kruisten (of nog zullen kruisen), brengen een ode aan een van de meest iconische stukken uit de modegeschiedenis: het jeansfrakske. Aan de hand van illustraties, zeefdrukken, borduursels, patchwork, Swarovski-kristallen en mogelijks nog andere opsmuk-tactieken, wagen ze zich met hun eigen design aan het personaliseren van dit fenomeen.

Pimp my jeansfrakske
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december krijg je het eindresultaat te zien tijdens de grote opening van onze nieuwe artspace in KOPLAND. Breng ook zeker je eigen jeansfrakske mee voor een print. Op vrijdag tussen 20u en 22u en op zaterdag tussen 15u en 17u kan je het door open print club Atelier van de Zon laten zeefdrukken met een uniek design (€15). Das Pas Funky en Atelier Central zorgen voor bijhorende catwalk-muziek.

Deelnemende kunstenaars:
Amber Andrews, Amok, Anneke Caramin, Ayrton Eblé, Charlotte Dumortier, David van Heek, Fien Jorissen, Frederik Van den StockEl Neoray, JangoJimJessie van den Broek, Joke Van den Hof, Jos Verwer, Karen Spiessens, Juliane Noll, Lauren Bouden, Levi Netto, Miles Fischler, NATCHE, Nathan Menten, Nina-joy Thielemans, Pointdextr Toykyo, Vagabundos, Sara Mertens, Tuur & Flup Marinus, Ward Zwart, Yung Gwidetti.

JEANS OM TE ZIEN
vrijdag 15 december van 19u – 23u
zaterdag 16 december van 13u – 18u
KOPLAND // Amerikalei 128 // 2000 Antwerpen