EXPO // MILES FISCHLER + FLEUR DE ROECK

Vanaf vrijdag 9 juni verwelkomen we weer aanstormend talent in onze multidisciplinaire toonruimte bij GAST. Drie weken lang stellen kunstenaars Fleur de Roeck en Miles Fischler hun beeldend werk tentoon in de Oude Beurs in de Hofstraat 15.

fleur

 

MANESCHIJN MET OPEN GORDIJN
Fleur De Roeck

In haar werk geeft beeldend kunstenares Fleur De Roeck uiting aan de spontaniteit van het moment. Haar directe improvisatie en wilde zin voor kleur, textuur, patronen en techniek vertalen zich in lyrische abstracties die ons doen denken aan meeslepende jazzcomposities. Met onbevreesde durf geeft ze in haar schilderijen blijk van een zekere vrolijkheid en optimisme die in deze wereld vaak ver zoek is.

De Roeck (1992) studeerde drie jaar geleden af als grafisch ontwerpster. Sindsdien woont en werkt ze in Antwerpen en exposeert van tijd tot tijd in binnen- en buitenland. De tentoonstelling Maneschijn met open gordijn behelst haar meest recente werk en toont ons hoe verscheidene invloeden en motieven vertrouwd samenkomen op het grote (schilders)doek.

 www.fleurderoeck.com

miles

 

PRIMARIES + RUSH
Miles Fischler

Miles Fischler (1991) studeerde fotografie aan Sint-Lukas Brussel en is onder andere huisfotografe bij The Word magazine. In haar tweedelige tentoonstelling brengt ze een selectie foto’s samen die ze de voorbije jaren tijdens enkele omzwervingen maakte. In Primaries verkennen een geleidelijk evoluerende verzameling beelden de publieke ruimte en de manier waarop de mens zich manifesteert binnen deze architectonische taferelen van kleur, volume en ritme.

Rush – het tweede luik van haar expo – bestaat uit een stroom van indrukken van landschappen, details en personages die haar pad kruisten doorheen een reis in Canada en de VS. De snel op elkaar volgende fragmenten tonen een reeks vluchtige observaties die in contrast staan met haar anders zo uitgebalanceerde fotografische composities.

www.milesfischler.be 

 

VERNISSAGE: vrijdag 9 juni van 18u tot 23u
FINISSAGE: zondag 25 juni van 12u tot 18u
Elke zaterdag en zondag open van 12u tot 18u.

GAST // Oude Beurs
Hofstraat 15
2000 Antwerpen

Samen met organisaties Fameus en Co.Labs transformeren we deze zomer de Oude Beurs tot een bruisende plek voor creatie, presentatie, ontwikkeling en ondernemerschap van jong en nieuw talent. Door middel van een open caal bieden we kunstenaars de kans om hun artistiek werk, project en/of product in de kijker te zetten. Vanaf vrijdag 9 juni tot en met zondag 25 juni nemen De Roeck en Fischler alvast hun intrek in de multidisciplinaire toonruimte van GAST.

Meer info vind je op onze facebookpagina of op de website van GAST.

Met dank aan de Stad Antwerpen!