KOP vzw

KOP VZW staat voor Kunstenaars Ondersteunend Platform en stelt als missie de presentatie en ondersteuning voorop van kunstenaars uit de verschillende kunstdisciplines, met een extra aandacht voor de startende kunstenaar.

I. Presentatieplatform

KOP is een presentatieplatform voor kunstenaars. Zowel jong talent als gevestigde waarde kunnen hun creaties delen met het publiek. Er wordt gestreefd naar een programmatie waar vernieuwing, confrontatie, interactie en beleving centraal staan.

II. Werkplaats

KOP is een creatieve broedplaats waar de kunstenaar de kans krijgt om verder te groeien zonder te vrezen voor zijn of haar (artistieke) vrijheid. Zit je met een idee maar weet je niet hoe er aan te beginnen, is je bureau te klein om het uit te werken of weet je niet waar terecht met je werk; dan helpen we je hier graag mee verder. We ondersteunen je graag bij de uitwerking en presentatie van je project.

III. Infopunt

Het is niet altijd even gemakkelijk om je weg te vinden in al de beschikbare informatie. KOP wil de beginnende kunstenaar begeleiden op zakelijk gebied met als doel hem of haar een administratieve basiskennis mee te geven en probeert zo samen met hen een evenwicht te bereiken tussen creatie en business.

Zit je met een vraag over je artistieke carrière, wil je een vereniging opstarten of weet je gewoon niet waar naartoe? Dan kan je bij ons terecht voor advies op maat.